Home
Portfolio
Market
Market2
Leaders
Pick'em
Pick 10
Messenger
Oasis
Vote

Go Back   Jockstocks Forums > Non Sports Related > Techie Corner
FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Techie Corner Ask/Answer computer questions

Reply
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #16  
Unread 15 Oct 2008, 07:51 AM
ldzppln ldzppln is offline
Hall of Famer
 
Join Date: Mar 2007
Location: Potomac Falls, Virginia
Posts: 1,418
Default

I'm supposed to be getting 20/5 now - I'm getting close to the 5, but I'm not testing anywhere close to 20.

__________________
  #17  
Unread 15 Oct 2008, 09:48 AM
StockTrader StockTrader is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2007
Location: Olathe, KS
Posts: 3,007
Send a message via MSN to StockTrader Send a message via Yahoo to StockTrader
Default

Same, here .. well, 20/2.



However, I have noticed that I only get the above speeds to KC.

Here is to Dallas:



Nick
  #18  
Unread 15 Oct 2008, 01:39 PM
BlackDiamond BlackDiamond is offline
Got Xbox One?
 
Join Date: Mar 2007
Location: Houston, Texas
Posts: 1,016
Default

Hey,

Now if I could actually get the speeds that the test implies.

  #19  
Unread 15 Oct 2008, 02:23 PM
StockTrader StockTrader is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2007
Location: Olathe, KS
Posts: 3,007
Send a message via MSN to StockTrader Send a message via Yahoo to StockTrader
Default

Try testing your speed to a different, further away server.

Nick
  #20  
Unread 18 Oct 2008, 12:10 AM
ldzppln ldzppln is offline
Hall of Famer
 
Join Date: Mar 2007
Location: Potomac Falls, Virginia
Posts: 1,418
Default

Nick - are you using a wireless router? I'm wireless, which I understand my be contributing to the less than optimal speeds that I'm experiencing - although I do get better results when using my laptop from work (only a few months old) vs my 5+ year old home desktop PC.

With FiOS, Verizon sets up a router in your home and, in most instances, your home PC connects with a wireless card, as does mine. The router is used for internet service, as well as allowing you to access media files on your PC from the multi-media HD DVR - in other words, I can access photos and music on my PC from my HD receiver. Great for slide shows on the HD TV!
__________________
  #21  
Unread 18 Oct 2008, 12:55 AM
StockTrader StockTrader is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2007
Location: Olathe, KS
Posts: 3,007
Send a message via MSN to StockTrader Send a message via Yahoo to StockTrader
Default

Quote:
Originally Posted by ldzppln View Post
Nick - are you using a wireless router? I'm wireless, which I understand my be contributing to the less than optimal speeds that I'm experiencing - although I do get better results when using my laptop from work (only a few months old) vs my 5+ year old home desktop PC.

With FiOS, Verizon sets up a router in your home and, in most instances, your home PC connects with a wireless card, as does mine. The router is used for internet service, as well as allowing you to access media files on your PC from the multi-media HD DVR - in other words, I can access photos and music on my PC from my HD receiver. Great for slide shows on the HD TV!
Andrew,

My speeds are indeed via desktop [aka LAN].

Nick
  #22  
Unread 25 Oct 2008, 08:27 PM
ldzppln ldzppln is offline
Hall of Famer
 
Join Date: Mar 2007
Location: Potomac Falls, Virginia
Posts: 1,418
Default

Tried with LAN cable. This is more like it.

__________________
  #23  
Unread 25 Oct 2008, 08:38 PM
ldzppln ldzppln is offline
Hall of Famer
 
Join Date: Mar 2007
Location: Potomac Falls, Virginia
Posts: 1,418
Default

to Wisconsin:


San Diego:


Trinidad:


Ireland:


Ukraine:


South Africa


Australia:
__________________
  #24  
Unread 14 Dec 2009, 04:58 PM
yon Beast yon Beast is offline
Keep Calm Chive On
 
Join Date: Mar 2007
Location: Saskatchatoon
Posts: 3,666
Default



wtf???
__________________
bestest site...
Exaggeration is a billion times worse than understatement.
  #25  
Unread 15 Dec 2009, 08:50 AM
SiteWolf SiteWolf is offline
JSAdmin
 
Join Date: Mar 2007
Location: Just south of sane
Posts: 15,548
Send a message via Skype™ to SiteWolf
Default

Quote:
Originally Posted by da freak View Post


wtf???
bytes move slower at -30 degrees!
...or maybe it's those downloads of pirated copies of Hannah Montana
.....or maybe you just need a restart (of your puter or your modem)
......or patience, grasshopper, and this, too, shall pass
__________________
Find us on for updates, including site issues.

The fact that there is a highway to hell but only a stairway to heaven says a lot about anticipated traffic numbers.
When you're dead, you don't know you're dead. It's only difficult for others. It's the same way when you're stupid.
So, when is this "old enough to know better" thing supposed to kick in?
  #26  
Unread 26 Jan 2010, 09:18 PM
yon Beast yon Beast is offline
Keep Calm Chive On
 
Join Date: Mar 2007
Location: Saskatchatoon
Posts: 3,666
Default

aahhhhhh (heavy sigh).......

after one hour + in phone calls, reboot after reboot, one missed appointment, several outages, a new modem with a 1/2 hour technician call (all free)...


It turns out my modem was the wrong type (??)...data ports crossed in lane...never have had high speed until today.

buggers!!!
__________________
bestest site...
Exaggeration is a billion times worse than understatement.
  #27  
Unread 28 Jan 2010, 12:45 AM
SiteWolf SiteWolf is offline
JSAdmin
 
Join Date: Mar 2007
Location: Just south of sane
Posts: 15,548
Send a message via Skype™ to SiteWolf
Default

they owe ya then!
__________________
Find us on for updates, including site issues.

The fact that there is a highway to hell but only a stairway to heaven says a lot about anticipated traffic numbers.
When you're dead, you don't know you're dead. It's only difficult for others. It's the same way when you're stupid.
So, when is this "old enough to know better" thing supposed to kick in?
  #28  
Unread 02 Feb 2010, 05:48 PM
StockTrader StockTrader is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2007
Location: Olathe, KS
Posts: 3,007
Send a message via MSN to StockTrader Send a message via Yahoo to StockTrader
Default

At the office, with 11 employees ... ::

That would be a T1.5, for those of you keeping track.

Nick
  #29  
Unread 07 Mar 2010, 02:37 PM
Ineednos1 Ineednos1 is offline
Prospect
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 7
Default



On wireless. $30 a month.
  #30  
Unread 20 Jun 2010, 10:21 PM
StockTrader StockTrader is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2007
Location: Olathe, KS
Posts: 3,007
Send a message via MSN to StockTrader Send a message via Yahoo to StockTrader
Default



From the new house in Olathe -- new as of last October.

Nick

PS - I live in KC.
Reply
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
© 2007 - 2011 Jockstocks